fbpx

Jornada de treball a Granollers entre els socis de l’àmbit del circ transfronterer

15 de Març de 2023

Aquest 14 i 15 de març els socis potencials del circ transfronterer, que són representants d’entitats d’Occitània, Catalunya, el País Basc espanyol i francès, i l’Aragó, estan reunits a la ciutat de Granollers per començar a redactar l’àmbit d’execució que tindrà el futur projecte.

En concret, ahir dimarts es va posar èmfasi en el mètode, els objectius i els punts clau de la nova convocatòria, es va fer un repàs de la diversa documentació, es va escoltar el posicionament de cada un dels socis integrants i també es va valorar el pressupost de què disposen tots ells.

Avui dimecres les tasques estan enfocades als detalls organitzatius de la candidatura a través de l’escriptura dels formularis, que compten amb cinc eixos; de la redacció de les activitats de cada un dels socis, les quals estan desglossades en cinc àrees, i del seguiment de la participació dels diversos associats. L’execució d’aquests treballs es duu a terme en petits grups, en sessions de discussió i debat, per tal que el resultat final encaixi de la millor manera possible amb les necessitats de tots els agents participants.

Aquesta tasca tindrà continuïtat mitjançant dues jornades de treball, en concret el 30 i 31 de març a Saragossa, i el 17 i 18 d’abril a Tolosa. L’objectiu principal és tenir la candidatura completament redactada —amb les activitats, els objectius, el pressupost, etc.— a finals del mes d’abril per poder-la presentar a la convocatòria d’ajudes POCTEFA, que està oberta fins al 9 de maig.

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropéenne #PDCTravesía #pyrénéesdecirque #pyrénées #transfrontalier #cirque #circus #cirquecontemporain #circuseverydamnday #circusarts #circuslife #spectaclevivant

Go top