fbpx

El Consell Directiu de la Xarxa Transversal s’ha reunit a Tortosa

30 de Maig de 2022

El 27 de maig s’ha celebrat el Consell Directiu de Transversal, en el qual s’han reunit els diversos regidors de Cultura de les ciutats que formen part de la Xarxa. Aquesta trobada s’organitza dues vegades a l’any i és el màxim òrgan directiu de Transversal, ja que s’hi prenen les decisions organitzatives i de projectes del Consorci.

En aquesta ocasió la reunió ha tingut lloc a Tortosa i és el primer Consell Directiu que s’ha pogut celebrar presencialment després dels dos anys de pandèmia.

D’entre els diferents temes que s’han tractat a la reunió, l’actuació més destacada ha estat l’aprovació de la recuperació del romanent de tresoreria, és a dir que els diners que no es van poder gastar durant els anys de pandèmia ara es podran reinvertir. D’aquesta manera els projectes que la Xarxa Transversal té en curs en aquest moment comptaran amb un pressupost més elevat per dur-se a terme.

Així mateix, s’ha aprofitat la presència dels regidors de Cultura dels ajuntaments i d’alguns caps d’àrea per presentar l’estat actual de totes les activitats i actuacions del Consorci i, així, marcar les línies de treball genèriques.

La trobada ha tingut lloc a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa, i després de l’estona de treball ha estat possible visitar les restes arqueològiques que es troben dins de “Cota 0”, que és un espai que la ciutat acaba d’inaugurar.

 

#ConsellDirectiu #regidors

 

Go top