fbpx

Mapadeball, tot un èxit en la seva desena edició

24 de Maig de 2022

Mapadeball no s’atura, sinó que segueix fent camí, i és que aquests dies s’han dut a terme unes quantes representacions i n’hi ha previstes unes quantes més al llarg d’aquesta setmana.

El 17, 18, 19 i 20 de maig es van fer funcions a Granollers —a les 13 hores eren per a les escoles i a les 20 hores per al públic general—, i els alumnes de 2n i 3r d’ESO van ballar la coreografia Celebració. Els diumenges de la vida, de Mario G. Saez. Els instituts que van participar en l’execució d’aquesta partitura en moviment van ser el Lauro de les Franqueses del Vallès, El Vern de Lliçà de Vall, el Domus d’Olivet de Canovelles, el Baix Montseny de Sant Celoni i el Celestí Bellera i l’Antoni Cumella, tots dos de Granollers.

Per la seva banda, durant aquesta setmana seran Mataró i Vilanova i la Geltrú les ciutats de la Xarxa que acolliran les funcions d’aquest projecte, que té la finalitat d’introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània entre el públic jove.

En concret, a Mataró són el 23, el 24 i el 26 de maig, a les 19 hores, al Teatre Monumental, a càrrec d’alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r de batxillerat dels instituts Satorras, Laia l’Arquera i Thos i Codina, que també portaran a escena la peça de Mario G. Saez.

En el cas de Vilanova i la Geltrú han de tenir lloc el 26 de maig —per part dels estudiants de batxillerat de l’Institut Manuel de Cabanyes— i el 27 de maig —pels alumnes de 1r de batxillerat artístic de l’Institut Dolors Mallafré i de 1r de batxillerat de l’Institut Baix a Mar— al Teatre Principal. En ambdós casos es faran en dos horaris, a les 13 hores per als joves i a les 20 hores per a tothom que vulgui gaudir de l’espectacle, i s’interpretarà la peça Pinya, de Sònia Gómez.

La funció del divendres 27 de maig serà l’última de les de Mapadeball d’enguany, el qual, en aquesta desena edició, ha comptat amb la participació de 8 de les 10 ciutats de la Xarxa Transversal i amb la implicació de 66 professors i de 3.532 joves de 46 instituts.

 

#Mapadeball #dansacontemporània

 

Go top