fbpx

De Mar a Mar acosta Los Galindos a Granollers

5 d'Octubre de 2017

Los GalindosL’objectiu principal de l’àmbit de difusió del projecte europeu De Mar a Mar, del qual Transversal en forma part, és el d’acostar el circ al públic, i fer-lo ben present i habitual de les programacions dels teatres municipals. És per això que les propostes de creació que participen d’aquest projecte, es poden programar als teatres de la Xarxa amb molt suport per part del programa europeu.

 

És dins aquest marc que la companyia de circ Los Galindos, Premi Nacional de Cultura 2016, presenta la seva darrera creació: Údul. Un espectacle per a tota la família que es desenvolupa a l’interior d’una carpa de 9 metres i que tindrà lloc, en quatre funcions, a la Plaça de l’Església de Granollers els propers 6, 7 i 8 d’octubre.
El gènere del vodevil serveix d’inspiració per a la creació d’aquest espectacle de circ visceral on l’objectiu dels  personatges que hi surten, per sobre de tot, és seguir existint. La companyia de circ Los Galindos cerquen també la transformació escenogràfica a dins d’una carpa en forma de cercle, creant alhora un ambient de complicitat amb el públic, que es disposa com si fos un espectacle de circ. Aquesta creació escènica és també un homenatge i una afirmació d’entendre el llenguatge de la companyia com una expressió popular.

Les funcions seran:

Divendres 6 d’octubre, a les 21 h
Dissabte 7 d’octubre, a les 18 i a les 21 h
Diumenge 8 d’octubre, a les 18 h
Plaça de l’Església de Granollers

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

 

Go top