fbpx

A Cel Obert, aquest cap de setmana a Tortosa

4 d'Octubre de 2017

A cel obert 17Del 6 al 8 d’octubre els patis patrimonials de Tortosa s’ompliran de propostes artístiques interessants, en una nova edició del festival d’instal·lacions efímeres A Cel Obert

L’objectiu del festival és convertir Tortosa en escenari de creació, reivindicar el patrimoni arquitectònic del municipi i apropar i difondre l’art efímer a tots els públics. Cada intervenció estarà creada per diferents equips d’artistes, arquitectes o dissenyadors que buscaran establir un diàleg entre l’arquitectura més clàssica i les obres d’art més contemporànies. Aquestes obres invitaran als visitants a reflexionar i experimentar noves percepcions.

El festival reforça la proposta cultural i turística del territori obrint les portes dels seus patis a la ciutadania. Molts d’aquests espais, de gran pes històric, romanen tancats al públic la resta de l’any i el festival suposa una bona ocasió per descobrir aquest patrimoni ple d’art.

Com a festival membre de Transefímers, l’A Cel Obert rebrà en aquesta edició el Projecte Crescendo, del Col·lectiu vinculat a Energia i Medi Ambient de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona-UPC, que van estar enguany al festivals Jardins de la Llum de Manresa.

Aquesta instal·lació es podrà veure al Palau Despuig, seu de l’Escola i Conservatori de Música de Tortosa.

 

Go top