fbpx

Cap de setmana ple d’Obres els Dipòsits

23 d'Octubre de 2020

Comença la setmana central d’Obres els Dipòsits, i aquest proper cap de setmana ja bé pleníssim d’activitats d’obertura i presentació dels projectes. A banda de l’obertura que va tenir lloc a Mataró el passat dissabte amb la proposta de Lúa Coderch, hi ha totes aquestes novetats:

Podeu anar a veure al Museu de Reus la proposta de  Marla Jacarilla, “Exterior día. Una familia cualquiera sonríe”. Es va obrir el passat dijous 22 i estarà oberta al públic fins al 28 de novembre.

 

Aquest divendres 23 d’octubre, a partir de les 18h  ja estarà oberta a La Sala. Centre d’Art Contemporani de Vilanova i la Geltrú “Els il·luminadors”, la proposta d’Èlia Llach. L’exposició es pot visitar fins a l’1 de novembre, i el diumenge 25 d’octubre a les 11h, hi ha una visita comentada a l’exposició a càrrec de  l’artista, amb reserva prèvia.

 

 

 

El dissabte 24 d’octubre, activitat del projecte per partida doble.

A les 12 del migdia s’obre a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa, la proposta “GEN 37:29” d’Oscar Holloway, una exposició que es podrà visitar fins al 15 de novembre.

 

A la tarda serà el torn de Girona, el Bòlit Centre d’Art Contemporani i la proposta d’Anna Dot, “Otro modo de hacer juegos con las manos”un treball performatiu i expositiu que l’artista ha treballat conjuntament amb Alba Sanmartí, actriu i professora de dansa. El resultat es materialitzarà de dues maneres. La primera, una performance a la Capella de Sant Nicolau, en dues sessions, a les 19h30 i les 20h30  al Bòlit Sant Nicolau (aforament controlat, caldrà registrar-se abans). Després el material utilitzat pel projecte es podrà visitar en format expositiu en aquest mateix espai fins al dia 8 de novembre.

 

 

També està oberta ja a Sant Cugat, al Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, l’exposició de  Regina Giménez, “L’Àlbum de visites”. Aquesta exposició estarà oberta fins el 5 de gener. El dimarts 24 de novembre a les 18h es fa un “punt de trobada”, recorregut per l’exposició a càrrec de Regina Giménez.

Go top