fbpx

Més propostes d’Obres els Dipòsits veuen la llum aquesta setmana

27 d'Octubre de 2020

Els propers dies tindrem l’oportunitat de veure més mirades contemporànies que reinterprenten les peces dels dipòsits que dormen a l’esquena del públics: quines lectures i reinterpretacions han fet els artistes de les obres d’arts guardades als fons dels museus. La proposta Obres els Dipòsits, a cura de Frederic Montornés, continua el seu recorregut per les 10 ciutats de Transversal.

 

Aquest dimarts 27 d’octubre a les 19h a la sala d’actes del Museu de Granollers (aforament reduït i reserva prèvia) acull la presentació del projecte “Arqueologia d’un inventari. Vida i política dels objectes de la Salvaguarda a Granollers 1936-2020, d’Ignasi Prat.

 

La presentació de la peça 01221 / 13842 creada per Marti Anson en el marc del projecte estava prevista pel dia 29 a les 19h, però no es podrà dur a terme tal i com estava prevista a causa de les restriccions imposades pel COVID a la capital de l’Alt Empordà. El que si que es podrà dur a terme és el lliurament d’exemplars de l’obra realitzada per aquest artista, per tal que pugui entrar a formar part dels dipòsits que la van inspirar, el del Museu de l’Empordà i Museu del Joguet de Catalunya. El lliurament es farà el dimecres 28 d’octubre a les 12 del migdia, a porta tancada, per complir amb les mesures de seguretat imposades per l’actual context.

Per la seva banda,  Mariona Moncunill, presentarà la seva propostaLa formació de la Formació del paisatgeel divendres dia 30, a les 18h (aforament limitat i registre) al Centre Cultural El Casino. L’exposició hi restarà instal·lada fins al 8 de novembre.

 

 

El darrer treball a presentar-se dins el projecte Obres els Dipòsits és el que ha dut a terme Oriol Vilapuig, amb la seva proposta Fer el cap gros. Supervivències dels imaginaris populars”. La presentació  de l’exposició serà dissabte 31 d’octubre a les 12 h, i la mostra s’hi podrà veure fins al 29 de novembre.

 

 

 

 

Go top