Cuculand Souvenir (títol provisonal)

Cuculand

Aquesta obra de gran format. De 6 a 8 ballarins/artistes de circ i 1 músic en directe.
Projecte d’hibridació de dansa, circ, moviment en una obra que ens parla de la confusió actual, de la societat analògica, la digital i la futura societat AI (artificial intelligence).
Una recerca de les possibilitats del cos i una nova proposta sonora i lumínica que s’escriuen juntes i es complementen entre sí.

Una producció de la companyia de dansa Roberto Olivan Performing Arts (R.O.P.A.) dirigida per Roberto Olivan, Premi Nacional de Dansa de la Generalitat 2014 està treballant en la futura creació que s’estrenarà en el marc de Sismògraf 2018 amb el nom de Cuculand Souvenir.

La Xarxa Transversal dona suport a aquesta iniciativa, al tractar-se d’una obra que serà de gran format. La decisió de fer un gran format bé donada com una continuació dins la trajectòria de Roberto Olivan en el cim de la seva carrera i al mateix temps per la necessitat de crear obres de dansa i circ que puguin entrar en un circuit de mitjans i grans teatres en un format programable a nivell internacional.

Olot: 19 abril 2018 (Estrena dins el Festival Sismògraf)
Girona: Possible data 27, 28 o 29 abril 2018 (per concretar)
Mataró: Tardor 2018
Vilanova: data a determinar
Figueres: data a determinar

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top