fbpx

Última sessió formativa de mediació en arts visuals

4 de Juliol de 2024

Aquest dijous, 4 de juliol, ha tingut lloc la darrera formació de mediació en arts visuals, a la qual han participat representants de les diferents ciutats de la Xarxa Tranversal. En aquesta ocasió, la trobada ha tingut lloc a La Escocesa, de Barcelona, gràcies, de nou, a la col·laboració de Xarxaprod, una xarxa de centres de creació que s’ha encarregat de totes les gestions a l’hora de buscar un lloc òptim per desenvolupar aquesta activitat.

Tal com ja va passar el mes de maig a La Capella i el mes de juny a Hangar —les dues entitats tenen seu a Barcelona i formen part de Xarxaprod—, aquesta formació de mediació en arts visuals ha anat a càrrec de Pedagogías Invisibles, una entitat que té més de dotze anys d’experiència en iniciatives d’art + educació i que actualment, i des del 2022, són responsables del Departament d’Educació i Mediació del Centre del Carme Cultura Contemporània de València.

Amb aquesta tercera i darrera acció acabada ara l’objectiu és dissenyar un projecte final de formació, per executar de cara a un, tres i cinc anys vista, per tal que les diverses accions de mediació que s’acordin puguin tenir lloc a les deu ciutats de la Xarxa.

Go top