fbpx

Tria d’artista francès a Narbona

18 d'Octubre de 2023

Del 17 al 19 d’octubre s’està portant a terme el taller de tria d’artista francès a la ciutat de Narbona. Es tracta del tàndem 11 de Stronger Peripheries, i la Xarxa Transversal n’és coproductora.

Els cinc artistes que han arribat a la fase final de selecció són: Hamdi Dridi, Sumaya Al-Attia, Loriane Wagner, Bouziane Bouteldja i Celine Noguiera. Al llarg d’aquests dies es faran diverses trobades amb cada un d’ells, els quals tindran l’oportunitat d’explicar de manera més detallada el seu projecte. Així mateix, hi haurà l’oportunitat de conèixer, amb xerrades i visites, el panorama cultural francès.

Per part de Transversal, al taller de tria hi assisteixen dues representants de la ciutat de Granollers, Laura Llamazares, del Teatre Auditori, i Sandra Arisa, de Roca Umbert, i de Vilanova i la Geltrú, que serà l’encarregada d’acollir una de les residències de l’artista escollit, hi participa Susana García Prieto.

L’estada a Narbona també s’està aprofitant per abordar diversos aspectes del projecte Stronger Peripheries. El dilluns 16 s’ha organitzat una reunió de valoració del tàndem 10, el guanyador del qual va ser Tiago Cadete. Hi han estat presents representants de Granollers, que va ser la ciutat on es van desenvolupar les residències de l’artista portuguès, i també de les universitats, per tal d’analitzar amb profunditat totes les activitats efectuades en relació amb aquesta producció artística.

Al mateix temps, tant el dia 16 com el divendres 20 es faran trobades per parlar de l’estat actual de les diferents tasques que hi ha en funcionament i de les properes que s’han d’implantar, i també per preparar la nova candidatura de Stronger Peripheries, ja que l’actual acaba el mes de novembre del 2024.

 

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

Go top