fbpx

TRAVESÍA, Pirineus de circ obre una convocatòria per a programadors.

2 de Juliol de 2020

En el marc del projecte de cooperació transfronterera Travesía-Pirineus de circ, s’obre una convocatòria per promoure el circ contemporani, la creació i el suport a la difusió, adreçada als i les programadors/es dels territoris transfronterers.

Es tracta d’un fons de cooperació per la programació en xarxa, per tal d’establir itineraris de circ, des del juliol de 2020 fins al maig de 2022. Permetrà als programadors/es seleccionats/des sol·licitar el suport per una ajuda econòmica que els permeti cobrir fins al 50% del cost del caixet artístic en al programació dels i les artistes seleccionats/des.

Per respondre a aquesta convocatòria, els i les programadors han de:

  • Pertànyer al territori transfronterer pirinenc i concretament a la zona d’eligibilitat de Poctefa .
  • Comptar amb una programació de circ i/o multidisciplinària com a part de la seva programació estable o programar espectacles de circ en esdeveniments especials, festivitats, festivals, reunions professionals…
  • Comprometre’s a participar en la construcció de projectes artístics durant la Hackathon, del 26 al 28 de gener 2021 (tres dies).
  • Tenir la capacitat de programar espectacles de circ fruit creats amb el suport del projecte anterior De Mar a Mar*, preferentment durant el període de juliol 2020-juny 2021 i/o espectacles de l’actual projecte
    Travesía – Pirineus de circ durant el període gener 2021-maig 2022.
  • Respectar les bones pràctiques en termes de programació, és a dir, respectar els aspectes econòmics, tècnics i logístics de les companyies.

El projecte Travesía – Pirineus de Circ té com a objectiu promoure la creació i difusió del circ contemporani en totes les regions transfrontereres dels Pirineus, utilitzant accions destinades a acompanyar els i les artistes del circ, creant i reforçant les relacions solidàries entre tota la professió: centres de creació, equips artístics emergents i consolidats, equips de producció, agents, programadors/es.

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

logo-interreg-poctefa-RGB
Go top