fbpx

Tots Dansen, aquesta setmana a tres ciutats

6 de Maig de 2019

foto: Sismògraf/Martí Albesa

foto: Sismògraf/Martí Albesa

Aquesta setmana el projecte Tots Dansen es pot veure arreu del territori, amb funcions dels tres coreògrafs participants en aquesta edició:  João  Lima, Constanza Brnčić i Inés Boza.

Al Teatre Auditori de Granollers, la proposta “Vibrar el Temps” de João Lima es podrà veure els dies 7, 8, 9 i 10 de maig, a les 20:00, de la mà dels instituts: Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Escola Municipal del Treball (Granollers), Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès), Institut El Vern (Lliça d’Avall), Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès), Institut Baix Montseny (Sant Celoni), Institut Marta Estrada (Granollers), Institut Domus d’Olivet (Canovelles), INS Belulla (Canovelles).

Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa s’hi podrà veure “Som el que Som”  d’Inés Boza els dies 8 i 9 de maig a les 19:30 h. El dimecres 8 de maig amb els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, i el dijous 9 de maig amb els de 3r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, 1r de Batxillerat de l’Institut Dertosa i 4t d’ESO de l’Institut Deltebre.

Per la seva banda, el Teatre Auditori de Sant Cugat representarà “Carrers” de Constanza Brnčić el dimecres 08 maig a les 19:00h, amb joves de l’Institut Arnau Cadell i Institut Pla i Farreras.

Go top