fbpx

Tiago Cadete, guanyador del tàndem 10, comença la seva residència a Granollers

28 de Febrer de 2023

Aquesta setmana Tiago Cadete, que va ser l’artista seleccionat a Portugal per al tàndem 10 de Stonger Peripheries, inicia la seva residència a la ciutat de Granollers. El seu projecte és una coproducció de la Xarxa Transversal i d’Artemrede.

Durant la seva residència Tiago Cadete treballarà amb diversos immigrants de Llatinoamèrica. Els àudios dels testimonis que reculli seran inclosos en la seva peça escènica final per tal de donar-los veu i reconeixement.

L’estada de l’artista portuguès a Granollers es dividirà en dos períodes. En els primers quinze dies —del 27 de febrer al 12 de març— es durà a terme la fase de recerca, en la qual es dedicarà a conèixer persones que formen part del col·lectiu que és objecte del seu estudi i a treballar-hi. Al llarg dels quinze dies restants —del 13 al 25 de març— tindrà lloc la fase més creativa per poder preparar la peça i ultimar-ne tots els detalls. El resultat final s’estrenarà el mes de maig a Portugal i també es podrà veure a Catalunya, concretament el dia 12 de maig, a Granollers.

Tiago Cadete és nascut a Portugal i viu entre el seu país d’origen i el Brasil. La seva obra se situa a la frontera entre les arts escèniques i visuals. És llicenciat en Teatre per l’Escola Superior de Teatre i Cinema i estudia el doctorat en arts plàstiques a l’EBA-UFRJ.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top