fbpx

Taller de Transefímers MED a Olot

22 d'Abril de 2021

El passat 9 d’abril, l’Equip B:O – Jean Orliac i Joan Bardy van oferir un taller participatiu sibre la seva intervenció al Lluèrnia, en el marc del projecte Transefímers MED.

 

Van treballar amb un grup d’alumnes de 3er d’ESO de  l’Escola Cor de Maria d’Olot (professor Servand Solanilla). Primer, al mateix lloc de la instal·lació els van explicar com funciona tot el procés de creació d’una peça artística d’aquest tipus: des de la tria de l’espai, la concepció de la idea,  passant per el procés de realització.

Després, tot el grup va tornar cap al centre educatiu, allà, els arquitectes els van acabar de detallar les fases de planificació de la intervenció, amb tots els reptes i potencialitats que van trobar-se (tria i cerca de materials, instal·lació i funcionament, manteniment, etc).

Els creadors van deixar per a futures classes un exercici d’iniciació a l’arquitectura: com fer una casa d’acollida per refugiats a partir de la reutilització de contenidors de transport per vaixells.

 

Transefímers MED és un projecte recolzat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània en el marc de la Convocatòria de projectes Cultura 2019.

Go top