fbpx

Reus acull la tercera sessió de formació en mediació en arts escèniques

7 de Juny de 2024

Aquest dimecres, 5 de juny, al Centre d’Art Cal Massó de Reus, ha tingut lloc la tercera de les quatre sessions de formació en mediació en arts escèniques amb la finalitat de donar continuïtat al treball d’engegar una producció pròpia en arts escèniques de cara al proper 2025.

Durant el matí s’ha executat una sessió de treball intern per dissenyar aquest projecte de manera conjunta entre tots els assistents. Hi han participat  representants de diverses ciutats que integren la Xarxa, en concret d’Olot, de Girona, de Figueres, de Mataró, de Sant Cugat, de Granollers, de Vilanova i la Geltrú, de Tortosa i de Reus.

Així mateix, s’ha fet una ponència per part de Patricia Chamorro, com a coordinadora artística de l’equip de mediació del Centre del Carmen de València, per tractar els atributs de la figura de la mediació artística, i una altra de José Antonio Portillo, que ha aportat la seva llarga experiència en aquest àmbit, abordant la temàtica a través de diversos exemples pràctics: Camins orgànics i Els museus immaterials.

La primera sessió de la Taula d’Arts Escèniques es va organitzar el 13 de març a La Capella, a Barcelona, i va ser dinamitzada per Carmen Oviedo, de Pedagogías Invisibles, un col·lectiu amb més de dotze anys d’experiència en iniciatives d’art i educació. La segona sessió va desenvolupar-se el 22 d’abril al Teatre L’Artesà, del Prat de Llobregat, i va anar a càrrec de Juan López-Aranguren, llicenciat en Arquitectura Tècnica a l’Escola Tècnica Superior de Madrid.

 

Fotografies: Ajuntament de Reus

Go top