fbpx

Reunió de selecció de propostes de Transversal per la propera temporada

27 de Maig de 2016

transversal vermellEl passat dimecres 25 de maig es va celebrar al Teatre Auditori de Sant Cugat una reunió plenària de Transversal, en la que un dels punts principals de l’ordre del dia va ser la presentació de projectes a dur a terme dins la xarxa per la propera temporada.

A la trobada hi van assistir els regidors de cultura de les ciutats membres, així com també tècnics en cultura dels diferents ajuntaments per tal de presentar les propostes de primera mà. Es van posar sobre la taula propostes provinents de les 10 ciutats membres del Consorci. Els gèneres dels projectes van ser variats, es van presentar propostes d’òpera, teatre de petit format, exposicions, música, treball comunitari en arts visuals, coproduccions escèniques o propostes educatives, entre d’altres.

A banda de les ciutats que ja són de Transversal, hi van assistir representants de la regidoria de cultura de Tàrrega  i Terrassa, per conèixer Transversal més de primera mà, i valorar la seva possible adhesió a la xarxa en un futur.

Durant la reunió es van presentar també als assistents els projectes que ja estan consolidats a la Xarxa i ténen continuitat d’anys anteriors, com ara el Tots Dansen (projecte educatiu en dansa contemporània per a centres de secundària), Transefímers (xarxa de festivals d’instal·lacions efímeres en l’espai públic), la col·laboració amb Festivals de les Cituats (Sismògraf d’Olot i Trapezi de Reus) i el projecte De mar a mar, un projecte transfronterer en l’àmbit del circ, i que tindrà aplicació durant les properes 3 temporades.

Go top