fbpx

CAT.TEATRESCat.Teatres és un espai de trobada i de treball en xarxa pels municipis de Catalunya, on els directors/es de teatre i programadors/es d’Arts Escèniques poden col·laborar, compartir i construir projectes artístics d’interès comú

Pot participar a Cat.Teatres qualsevol municipi de Catalunya que disposi d’un equipament escènic i musical multifuncional, d’àmbit local i supralocal, que pugui acollir simultàniament activitats d’exhibició, creació, producció i dinamització comunitaria, i compti amb una direcció artística i una programació professional estable. Actualment en formen part les 19 entitats E3 segons l’SPEEM i Vilanova i la Geltrú, a través del Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà.

Des de l’oficina tècnica de la Xarxa Transveral es desenvolupen les tasques d’oficina del projecte: convocatòria de reunions, redacció de les actes, coordinació de calendaris i coordinació, seguiment i impuls dels diferents projectes.

Durant el període de confinament, i amb els posteriors efectes de la pandèmia en els equipaments municipals, l’espai de Cat.Teatres s’ha revelat com a altament útil. S’han dut a terme reunions de treball i intercanvi entre els diferents àmbits afectats dels teatres municipals: s’han reunit els responsables de taquilles i venda d’entrades, els caps de sala, a banda de la programació artística. Un espai on compartir experiències, trobar solucions conjuntes a problemes comuns i col·laborar de cara a una nova temporada que es preveu també plena d’incerteses.

 

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top