fbpx

Presentats a Olot els resultats de l’estudi de públics de Teknecultura

26 de Març de 2019

foto: Ajuntament d'Olot

foto: Ajuntament d’Olot

Un dels projectes impulsat per la xarxa en els darrers anys, a petició dels municipis membres, fou el d’un estudi de públics dels equipaments escènics de les ciutats. Una iniciativa amb l’objectiu de conèixer, a través de les dades que proporcionen els sistemes de ticketing, el perfil dels assistents a les activitats programades.
Amb els resultats obtinguts partir d’aquestes dades, es poden planificar i implantar mesures de treball en l’àmbit de les audiències: per tal d’arribar a més públics i millorar la relació amb els ja existents.
A aquesta proposta s’hi van sumar 7 ciutats: Manresa, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Girona, Figueres i Olot, i l’estudi va anar a càrrec de Teknecultura

foto: Ajuntament d'Olot

foto: Ajuntament d’Olot

 

A Olot, la roda de premsa de presentació dels resultats de l’estudi va tenir lloc el passat dimarts 26 de març, amb presència del regidor de la ciutat, Josep Berga, la coordinadora d’activitats de la Xarxa Transversal, Núria Pascal, i el tècnic de comunicació d’Olot Cultura, Andreu Oliveras.

Go top