fbpx

Dues actuacions de circ aquest diumenge a les ciutats de Transversal

1 d'Abril de 2019

El proper diumenge 7 d’abril hi ha dues propostes circenses a les ciutats de la Xarxa, dins el projecte De Mar a Mar

La primera, es podrà gaudir al migdia a Tortosa.

Flou Papagayo mumusicA partir de les 12h, la plaça exterior del Teatre Auditori Felip Pedrell acollirà una funció gratuïta de l’espectacle Flou Papagayo, de Mumusic Circus, peça premiada amb el PREMI ZIRKÒLIKA 2018 AL MILLOR ESPECTACLE DE CARRER.

Es tracta d’una proposta sense text, per a tots els públics, que es va endur el premi Zirkòlika (premis de circ català) al millor espectacle de carrer. Un espectacle on tres artistes juguen dins un cercle escènic amb aparells de circ i instruments musicals, per acostar-se al públic i fer-lo partícep d’un art sensible i emotiu.

 

Koselig CapicúaEl mateix diumenge, però a les 18:00h, serà el torn de Koselig, de la companyia Capicúa, en el marc del Teatre Auditori de Sant Cugat.

Koselig és una paraula noruega que descriu la sensació de calidesa que sorgeix en compartir petits plaers amb gent propera. A partir d’aquest concepte, l’espectacle ens acosta a la quotidianitat de cinc personatges, que a través de les tècniques aèries del trapezi fix giratori, la corda doble i màstil ens proposen diferents escenes plenes de circ, teatre i humor.

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top