fbpx

La peça de Mario G. Saez, a escena

18 de Gener de 2024

El coreògraf Mario G. Saez va oferir, el divendres de la setmana passada, un assaig, al Teatre Principal d’Olot, de la seva peça Els diumenges de la vida per als estudiants que enguany participen en el projecte Mapadeball.

Durant aquest dimarts i aquest dimecres s’han fet les funcions a la capital de la Garrotxa, i els dies 23 i 24 de gener l’alumnat dels instituts participants de Figueres i Girona, respectivament, rebran la formació pertinent per defensar aquesta coreografia a dalt de l’escenari durant la primavera.

Els diumenges de la vida té com a concepte de partida el de celebrar en les seves concepcions més diverses, ja que sovint les alegries s’han commemorat, i és així com es continua fent, a través de la dansa. D’exemples n’hi ha diversos: des dels balls a la cort després de guanyar una guerra fins als festivals de música i concerts multitudinaris passant també pels balls del Fortnite amb què els avatars es vanaglorien de les seves conquestes.

Mario G. Saez és un ballarí, coreògraf, intèrpret i director artístic nascut a Múrcia que des del 1996 desenvolupa la seva trajectòria professional dins el col·lectiu Erre que Erre, del qual és membre fundador, i porta a terme una multitud de creacions artístiques basades en les relacions humanes i afectives.

Actualment Saez col·labora com a intèrpret en diferents projectes, com ara K Danse (Toulouse), Cia. Sebastián García Ferro (Barcelona), Ravid Abarbanel (Tel Aviv) o Albert Quesada (Barcelona), entre d’altres.

 

Fotografies: Martí Albesa

Go top