fbpx

La festa de la Llum a Manresa

16 de Febrer de 2018

Jardins de Llum 2018, l’itinerari d’art efímer pel Centre Històric de Manresa, arriba a la quarta edició i tornarà a fer lluir la Festa de la Llum, el proper dia 20 de febrer.llibret-jardins-1 Aquest any, el festival ha augmentat la participació i tindrà una extensió, amb motiu de la capitalitat cultural de Manresa 2018, que s’ha anomenat Ponts de Llum i que tindrà lloc aquest proper cap de setmana (17 i 18 de febrer).

Jardins de Llum 2018 és un itinerari efímer d’art a l’entorn la llum i de l’aigua , que neix dins dels actes de la Festa de Llum i del Misteri de la Lum de Manresa.
Durant una nit el barri vell de Manresa acull diferents propostes artístics al carrer. Un festival que vol  relacionar diverses activitats que resultin diferents, plenes d’emoció i qualitat pel seu concepte, essent participatives en la seva realització.

Jardins de Llum 2018 tindrà lloc la nit del dimarts 20 de febrer de les 18.30 a les 22.00 al Centre Històric de Manresa.

Podeu consultar aquí el Programa Jardins de Llum

El Festival Jardins de Llum manté el llistó de qualitat, i estrena aquest any els Ponts de Llum com a extensió, que neix en el marc de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018 com a extensió del ja existent projecte.
El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, de les 18.30 a les 22 h, es presentaran a diferents espais del Centre Històric de la ciutat una sèrie de propostes vinculades a l’art contemporani, les arts efímeres i les instal·lacions lumíniques, en un recorregut històric a través de la llum que ens portarà des de la música antiga fins a les propostes més innovadores d’experimentació sonora.

Consulteu aquí el programa d’activitats de Ponts de Llum
El projecte gira al voltant de dos eixos fonamentals: D’un costat les instal·lacions lumíniques fixes, que podran veure’s durant tot el cap de setmana i el dimarts 20 de febrer i que actuaran com a pont d’art contemporani entre el cap de setmana i la Festa de la Llum de Manresa. D’altra banda, la selecció d’accions performatives i actuacions sonores es duran a terme el dissabte 17 i el diumenge 18 de febrer a partir de la posta de sol i fins les 10 del vespre.

Aquest festival forma part del projecte Transefímers de Transversal, una xarxa de festivals d’instal·lacions efímeres en l’espai públic.

Go top