fbpx

Fins al 30 de setembre encara sou a temps de presentar-vos a la convocatòria “el pa de cada dia”

20 de Setembre de 2022

El dilluns 19 de setembre va tenir lloc una sessió oberta per respondre dubtes del tàndem “el pa de cada dia”. Els artistes, col·lectius i companyies interessades van poder plantejar de manera informal a les tècniques de la Xarxa diverses preguntes sobre la convocatòria. També es van demanar més detalls del procés, de les activitats que preveu la selecció, etc. L’objectiu era incentivar la participació del màxim de candidats a la crida, que s’emmarca en el projecte Stronger Peripheries.

En cas que continuïn havent-hi dubtes en relació amb el tàndem, podeu contactar amb Transversal a través de la següent adreça electrònica: transversal@strongerperipheries.eu.

Recordem que fins al 30 de setembre encara hi ha temps per presentar-se a “el pa de cada dia”, un tàndem que va dirigit a artistes, companyies o col·lectius residents a Catalunya o l’Estat espanyol que treballin els següents gèneres: dansa, nou circ, performances en espais urbans/naturals o qualsevol forma híbrida/transdisciplinària.

D’entre totes les candidatures rebudes, se’n seleccionaran cinc de finalistes. Aquestes participaran en la fase final de la selecció, el mes de novembre, en un taller de tres dies amb participació de tots els socis del projecte, que tindrà lloc a Mataró.

El guanyador treballarà a Catalunya amb Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals (Mataró) i a Itàlia amb el Teatro di Sardegna en residències de recerca i de creació fins a estrenar el seu producte final.

Aquí podeu consultar les bases íntegres de la convocatòria.

Aquí podeu accedir al formulari de participació.

Animeu-vos a presentar el vostre projecte!

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top