fbpx

Es presenten els plans d’impuls de les arts escèniques

26 de Febrer de 2024

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va presentar divendres, en roda de premsa, els tres plans d’impuls de les arts escèniques: el teatre, la dansa i el circ. En un acte al Palau Marc de Barcelona va explicar que en total es tracta de 45 mesures que comptaran amb un pressupost previst de 10 milions d’euros entre el 2024 i el 2026.

Posteriorment a la presentació va tenir lloc una recepció de totes les entitats i els agents que participen en les diverses accions d’aquests plans.

Des de Transversal vam assistir-hi per ser una de les entitats que duem a terme una de les accions que formen part d’aquests plans. Es tracta de Mapadeball – Tots Dansen, que coordinem conjuntament amb el Mercat de les Flors en l’àmbit de la dansa.

A la roda de premsa i a la recepció posterior hi va haver representació de l’Oficina Tècnica de la Xarxa així com d’Olot i Granollers, que són dues de les ciutats de Transversal que acullen aquest projecte.

Els objectius d’aquests plans són impulsar i reforçar la recerca, la investigació i la innovació, promoure la creació i la producció, crear circuits, reforçar la projecció i la difusió estatal i internacional, estructurar i regular la formació, donar suport als equipaments i ens específics dels tres sectors, potenciar la professionalització i l’especialització, difondre i promoure el teatre, la dansa i el circ a la societat, i desenvolupar projectes relacionats amb la sostenibilitat i l’accessibilitat.

Go top