fbpx

El Teatro di Sardegna ha acollit el taller de tria de l’artista italià per al tàndem 8

27 d'Octubre de 2022

Cinc representants de Transversal hem assistit al taller de tria de l’artista italià, a Càller (Sardenya), el qual rebrà l’encàrrec de portar a terme una producció escènica, en el marc del projecte Stronger Peripheries.

Juntament amb l’altre coproductor del tàndem, Bunker Ljubljana, d’Eslovènia, hem estat coneixent els cinc artistes que han quedat finalistes. A part d’aquesta selecció, hi havia altres reunions de projectes que s’han celebrat durant aquests dies: hi ha hagut unes trobades amb ISCTE – IUL, l’Institut Universitari de Lisboa, per preparar les eines d’avaluació del resultat final dels tàndems. D’una banda, s’hi ha tractat la participació de públics als espectacles i, de l’altra, els processos participatius i de mediació que el projecte preveu durant les residències dels artistes als països dels seus coproductors.

A més, s’han fet reunions generals de projecte (per tractar temes de la justificació, organització o perspectives de futur), així com una dels equips de comunicació dels diferents socis per acordar una estratègia comuna i per intercanviar experiències.

Les persones de Transversal que hem format part tant del procés de tria com de les reunions a Sa Mannifattura som de les ciutats d’Olot (Ricard Sargatal), Girona (Elena Carmona), Granollers (Laura Llamazares) i Vilanova i la Geltrú (Anna Lleó). Aquestes dues últimes ciutats acolliran les residències dels artistes del tàndem 10 (Granollers, en coproducció amb Artemrede) i del tàndem 11 (Vilanova i la Geltrú, en coproducció amb Occitanie en Scène).

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top