fbpx

El projecte EKO, en marxa

8 de Gener de 2024

Durant aquests dies s’està seguint treballant en l’organització del projecte EKO, i és per aquest motiu que tots els socis que l’integren van fer una trobada, el dijous 14 i el divendres 15 de desembre, a la ciutat francesa de Toulouse, a l’espai de la Grainerie, per acabar de perfilar i abordar alguns dels aspectes que el configuren.

El projecte, que ha estat seleccionat, començarà les seves activitats a partir de l’abril del 2024.

L’objectiu d’EKO és permetre al sector del circ transfronterer fer la seva transició ecològica. En aquest context cal transformar-ne el seu model basat en la creació, la producció i la distribució de creacions per adaptar-se a la transició ecològica en els aspectes següents:

—Mantenir-se mòbils per fer “món” mentre es va reduint l’impacte de carboni.

—Millorar l’impacte cultural i social de la presència artística als territoris.

—Imaginar noves formes artístiques adaptades a la transició, portant nous relats.

—Diversificar els recursos econòmics del sector mitjançant la innovació.

És en aquest context que el projecte EKO llança una convocatòria per a espectacles de circ. Els que siguin seleccionats en aquesta convocatòria podran girar durant el 2024-2025 per la xarxa d’exhibició formada pels socis associats d’EKO.

En aquest enllaç trobeu el formulari de sol·licitud de la candidatura. La data màxima de recepció de propostes és el 15 de gener del 2024.

 

EKO – Pirineus de Circ és un projecte de cooperació Interreg cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través de POCTEFA. 

Go top