fbpx

El projecte EKO, cada vegada més a prop

1 de Febrer de 2024

El 30 i 31 de gener tots els socis d’EKO – Pirineus de Circ hem estat reunits a Bilbao per definir els diversos aspectes que engloben el proper projecte, el qual s’estendrà al llarg de tres anys, en concret des de l’1 d’abril del 2024 fins al 31 de març del 2027.

Els punts clau de la trobada han estat elaborar el calendari de totes les formacions, actuacions i convocatòries per a artistes i agents del sector, definir l’aspecte comunicatiu d’EKO – Pirineus de Circ i establir la data del llançament oficial del projecte. Pel que fa a aquest últim tema, el 4, 5 i 6 de març tots els socis es reuniran de nou, en aquest cas a Salt, al Gironès, per acabar de polir els últims detalls de la nova edició, i la seva presentació pública es farà el darrer dia, el 6 de març, a les 11 del matí, al Centre de Creació d’Arts Escèniques El Canal.

A la reunió també s’ha resolt el concurs per a la selecció de les companyies de circ que es van presentar a la convocatòria de programació i mediació que va estar oberta fins al passat 15 de gener —el jurat del concurs està format per tots els socis del projecte— per girar espectacles de circ durant el 2024 i 2025. La deliberació final es donarà a conèixer properament.

EKO – Pirineus de Circ és un projecte de cooperació Interreg cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través de POCTEFA. 

Go top