fbpx

Dimecres, estrena de la Conferència Espectacular a Reus!

28 de Gener de 2019

Ja sabeu què són les noves escenes? Quines són les corrents actuals, aquí i a la resta d’Europa? Teniu ganes de saber quan van començar a sorgir aquestes propostes que s’allunyen del teatre més convencional? Segur que us endueu més d’una sorpresa, que la cosa ve d’antic!!

Foto Conferenciant per webDavid Espinosa ens ho explica tot plegat a Conferència Espectacular, un espectacle divulgatiu que és al mateix temps una classe magistral sobre el teatre contemporani. Combinant la paraula amb la manipulació d’objectes i l’acció coreogràfica, ens ofereix un recorregut audiovisual per la història del teatre no convencional.

L’estrena és aquest dimecres 30 de gener, a les 20h a Cal Massó de Reus.

No hi falteu, serà ES-PEC-TA-CULAR!

noves escenes_logo JPGLa conferència Espectacular és una producció pròpia de la Xarxa Transversal, una nova creació que acompanyarà a tots els municipis membres la programació d’espectacles de noves dramatúrgies. Tot plegat, dins el projecte Noves Escenes, que té l’objectiu d’apropar al públic d’arreu de Catalunya els espectacles teatrals més experimentals que s’estan realitzant dins del territori català.

Go top