fbpx

Circ a Tortosa i Sant Cugat els propers dies!!

18 de Gener de 2019

espectacle-random-300Hi ha dues propostes de circ ben interessants que es podran gaudir a les ciutats de la Xarxa durant els propers dies, gràcies al projecte De Mar a Mar.

La primera oportunitat serà al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, que aquest dissabte, 19 de gener a partir de les 20:00h acullirà l’espectacle Random, de Joel Martí i Pablo Molina, on dos intèrprets porten fins al límit diferents situacions de la vida quotidiana buscant, a través de les acrobàcies, una frescor escènica amb una sinceritat gairebé cruel.

 

subliminatiUns dies més tard serà el torn del Teatre Auditori de Sant Cugat, que oferirà Deixe-me de Subliminati Corporation com a espectacle inaugural de la temporada, amb entrada gratuïta (amb reserva d’invitació). Serà el dimarts 22 gener 2019 a les 19:30h. En aquesta proposta, a través de tècniques circenses, cascades, malabars, acrobàcies, equilibris i dansa, ens expliquen una història fragmentada, divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides.

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top