fbpx

Conferència Espectacular: després de l’estrena a Reus, avui a Tortosa

1 de Febrer de 2019

Després de l’estrena a Reus, la Conferència Espectacular continua el seu trajecte per les 10 ciutats de Transversal. Aquest vespre és el torn de Tortosa, que l’acollirà a la Sala Petita del Teatre Auditori Felip Pedrell aquest vespre a les 20h.

La d’avui serà la segona parada d’aquesta producció pròpia de la Xarxa, després de l’estrena a Reus el passat dimecres. Una estrena que va tenir molt bona rebuda per part del públic de Reus: tots els assistents es van voler quedar a la tertúlia post-funció que ofereix David Espinosa un cop acabada la Conferència espectacular. Aquí en podeu veure algunes imatges:

(fotos: Núria Moragues)

 

A banda, aquesta estrena va tenir ressó als mitjans. El Telenotícies Comarques de TV3 va emetre ahir aquesta peça sobre l’estrena de l’espectacle:

Amb ganes de veure aquesta peça? Segur que alguna de les deu ciutats de la xarxa us queda a prop i us podeu acostar a veure-la. Teniu totes aquestes oportunitats:

Mataró: 6 de febrer, Olot: 7 de febrer, Girona: 8 de febrer, Manresa: 13 de febrer, Granollers: 15 de febrer, Sant Cugat: 16 de febrer, Figueres: 27 de març, Vilanova i la Geltrú: 13 d’abril.

 

Go top