fbpx

Comença el procés per escollir els cinc finalistes de la tria de l’artista de Portugal

11 de Març de 2022

El projecte Stronger té dos grans àmbits d’actuació: per una banda, les activitats formatives per a professionals, i, per l’altra, les produccions d’espectacles escènics.

El projecte impulsarà dotze produccions en tàndem, les quals reben aquest nom perquè hi ha dos socis que treballen conjuntament: un és el principal i aporta l’artista de la seva nacionalitat i l’altre n’és coproductor. De totes aquestes, Transversal participarà com a soci en tres.

En aquests moments s’ha tancat el termini de presentació de candidatures per artistes que provenen de Portugal per al tàndem número 9 i s’està en ple procés d’avaluar totes les propostes i d’escollir les cinc finalistes. Aquesta tasca anirà a càrrec de la mateixa Xarxa Transversal i també d’Artemrede, que són els socis integrants d’aquest tàndem. Els resultats es donaran a conèixer al llarg del mes d’abril.

Posteriorment, al maig, a la ciutat portuguesa d’Alcobaça, tots els socis de manera conjunta faran la tria final de l’artista, el qual rebrà l’encàrrec de tirar endavant la producció d’una peça escènica. El seu procés de treball comptarà amb quatre residències: dues a Granollers i dues a Portugal. La capital del Vallès Oriental també acollirà un bolo de la peça, que prèviament haurà estat estrenada a Portugal.

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coalició sud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top