fbpx

Ja estan en marxa les visites a les deu ciutats de la Xarxa, on s’acollirà el projecte Natura viva, de Carolina Grau

18 de Març de 2022

Des de principis de febrer i al llarg de tot el mes de març s’estan duent a terme les visites a les deu ciutats que formen part de la Xarxa, a les quals s’acollirà Natura viva: musa i mimesis, de Carolina Grau, el projecte guanyador del Comissariat de Transversal en l’edició del 2021.

Aquestes visites van a càrrec de Carolina Grau, guanyadora i comissària de Natura viva —professionalment és historiadora, crítica d’art i comissària d’exposicions i de projectes artístics—, i també de les tècniques de Transversal, amb la finalitat de conèixer els museus, els espais expositius i els centres culturals de les diverses ciutats on es convidaran deu artistes, un de cada una de les ciutats, per explorar la geografia local i tornar a fer sentir i aprendre a través de la naturalesa.

Per ara les vistes fetes han estat al Museu de la Garrotxa, amb Anna Malagrida; al Centre d’Art Maristany de Sant Cugat, amb Rosa Tharrats; al MAC de Mataró, amb Àngels Ribé; al Museu de Tortosa, amb Noela Covela; al Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, amb Eulàlia Rovira, i a l’Espai d’Arts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, amb Miranda Pastor. A finals d’aquesta setmana i al llarg de la setmana següent serà el torn de Manresa, Figueres, Vilanova i la Geltrú i Reus.

Natura viva: musa i mimesis, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, vol fer un exercici d’observació, de conscienciació i de reflexió sobre l’evolució de la nostra empremta i el seu impacte en la biosfera. I és que davant el saqueig que estan patint els recursos naturals del nostre territori es fa més necessari que mai obrir finestres per inspirar-nos i per connectar-nos.

10 de febrer – Museu de la Garrotxa d’Olot

14 de febrer – Centre d’Art Maristany de Sant Cugat

1 de març – MAC de Mataró

9 de març – Museu de Tortosa

14 de març – Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona

15 de març – Espai d’Arts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers

 

#NauraViva #CulturaContemporània #Creació #Mimesis #Territori #XarxaTransversal

 

 

Go top