fbpx

Circ aquest dissabte als jardins del Monestir de Sant Cugat

12 de Juny de 2018

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Es tracta de la proposta Envà, de la companyia Amer i Àfrica, que ocuparà aquest 16 de juny en dues funcions, a les 5 de la tarda i les 8 del vespre els Jardins del Monestir de Sant Cugat del Vallès

amer àfrica 2

Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais.
Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.
Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

 

Aquesta proposta arriba a Sant Cugat gràcies a Transversal i a través de De Mar a Mar, un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top