fbpx

Aquest dissabte, setena edició de la MAU a Roca Umbert

15 d'Octubre de 2018

001_CartellMAU_2018La Mostra d’Art Urbà és un festival de creació contemporània amb la vocació de vincular el passat i el present de la fàbrica a través de la realització de projectes artístics als espais de Roca Umbert.

Aquest dissabte, 20 octubre  des de les 11:00h i fins a les 23:00h instal·lacions artístiques, activitats familiars, performance, teatre, urban sketching, vermut electrònic, dansa, concerts i murals en directe ompliran el Recinte de Roca Umbert d’activitat artística. Podeu consultar aquí el  ProgramaMAU_2018

Transversal hi tindrà presència amb el projecte Sobre jo, el pà i el pernil de Penique Produccions, que estarà situat a l’entrada carrer Enric Prat de la Riba de Roca Umbert. Aquest fou el col·lectiu guanyador del concurs de l’A Cel Obert de Tortosa el passat 2017, i gràcies al projecte Transefímers ha creat aquesta peça totalment nova per al festival de Granollers.

La mostra és un espai de trobada per incentivar l’experimentació al voltant del concepte de fàbrica, que converteix Roca Umbert en possibles espais expositius i/o d’exhibició. Els tres eixos que vertebra el festival són espai Transpúblic, fabrica i participació ciutadana.

Enguany la Mostra d’Art Urbà arriba a la setena edició amb una temàtica especial amb motiu de la commemoració del 80è aniversari dels bombardejos a la ciutat durant la Guerra Civil Espanyola. En aquesta edició la MAU fa una aproximació als actes de la ciutat, centrant-se en el concepte del que significa fabricar la guerra.

 

Podeu consultar la programació detallada i tot el llistat d’instal·lacions de la MAU en aquest enllaç.

Go top