fbpx

Visites als festivals de Transefímers

23 d'Octubre de 2015

Aquesta tardor, el projecte Transefímers ha començat a caminar amb força. Les darreres setmanes han tingut lloc tres de les cinc iniciatives que composen aquest grup de festivals d’instal·lacions efímeres en l’espai públic.

Així, el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre va tenir lloc A Cel Obert a Tortosa, del 9 a l’11 l’Ingràvid a Figueres, i el passat dissabte dia 17 la Mostra d’Art Urbà a la Roca Umbert de Granollers.

En aquest marc, s’hi han pogut veure ja els primers treballs promoguts pel projecte (mobilitat dels artistes d’uns festivals als altres). Ambient Zero (participant de l’anterior edició del Lluèrnia a Olot) va realitzar una instal·lació a Tortosa. Rebeca Royo, guanyadora de l’anterior edició d’A Cel Obert, va crear una peça per l’Ingràvid a Figueres. I Manel Gràvalos, que va estar al festival figuerenc de l’any passat, aquest any va elaborar el projecte de senyalètica per la MAU.

En aquesta galeria podeu veure algunes imatges d’aquestes instal·lacions.

A banda de la mobilitat dels artistes, el projecte Transefímers promou el contacte entre els organitzadors d’aquests festivals. Així doncs, els responsables de cadascuna de les 5 iniciatives que formen la proposta –A Cel Obert de Tortosa, Ingràvid de Figueres, MAU de Granollers, Lluèrnia d’Olot i Fescamp de Sant Cugat- han visitat els diferents festivals a mida que s’han celebrat. Una oportunitat de conèixer altres maneres d’organitzar esdeveniments d’aquest tipus, afavorir l’intercanvi d’experiències i coneixement i preparar les propostes conjuntes de cara a les edicions de l’any vinent.

La propera cita dels Transefímers serà el proper dissabte 7 de novembre al festival Lluèrnia d’Olot.

Go top