fbpx

Trobada de tots els agents de Mapadeball per començar una nova edició del projecte

28 d'Octubre de 2023

Durant el dissabte 28 d’octubre, de 10 a 14 hores, ha tingut lloc la masterclass de Mapadeball. Amb aquesta activitat es dona el tret de sortida al projecte, i aquest és l’únic moment de l’any en què tots els agents que hi intervenen es troben en un mateix espai, en concret al Mercat de les Flors de Barcelona.

Així doncs, els dos equips coreogràfics —el de Mario G. Saez i el de Silvia Sant Funk i Mònica Muntaner—, els representats dels teatres municipals, els representats dels centres de recursos pedagògics (CRP), els professors i les ballarines locals s’han reunit per parlar de diversos aspectes que giren al voltant del projecte i de la seva implantació.

Durant la primera part del matí s’ha fet una presentació formal, per part de Transversal i del Mercat de les Flors, de Mapadeball, especialment per a les persones que és la primera vegada que en formen part, i cada un dels agents —un representant de teatres, un professor i una ballarina— ha pogut explicar quin és el rol específic que han de fer en aquest projecte i també alguns trucs per encarar-lo de la millor manera possible.

La segona part de la trobada s’ha dedicat a una activitat més pràctica: els professors i ballarins locals s’han dividit en dos grups i cada un d’ells ha estat dirigit per l’equip coreogràfic que li correspon, per fer una primera sessió de treball de dansa per conèixer la coreografia i per anar practicant el que, posteriorment, s’executarà a cada municipi.

Les ciutats que enguany participen a Mapadeball són Olot, Girona i Figueres, les quals seguiran la coreografia de Mario G. Saez, i també Vilanova i la Geltrú, Mataró i Granollers, que hi participaran amb la coreografia de Silvia Sant Funk i Mònica Muntaner. Aquesta última coreografia també serà la que es ballarà al Tot Dansen de Reus.

Fotografies: Escola Cor de Maria i Institut Escola Greda d’Olot

#Mapadeball #dansacontemporània

 

Go top