fbpx

Reunió de De Mar a Mar en el marc de la “Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca”

27 de Setembre de 2018

feria huescaAquesta setmana hem estat a la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca per assistir a una reunió del comitè de coordinació del projecte De Mar a Mar.

A la imatge, un moment de la reunió. S'hi poden veure els membres del comitè de coordinació així com estudiants de la llicenciatura de circ i dansa de la Universitat Jan Jaures de Toulouse.

A la imatge, un moment de la reunió. S’hi poden veure els membres del comitè de coordinació així com estudiants de la llicenciatura de circ i dansa de la Universitat Jan Jaures de Toulouse.

 

 

 

 

En aquesta trobada, es van planificar les darreres accions d’aquest projecte europeu que enceta la recta final, ja que les activitats previstes acabaran a mitjans del proper 2019. Una de les propostes a discutir és el seminari de final de projecte, que tindrà lloc a Catalunya i acollirà una de les ciutats de Transversal.

A banda, durant la reunió es van començar a traçar línies de treball de cara a un possible nou projecte de cooperació transfronterera en l’àmbit del Circ, de cara a la propera convocatòria.

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top