fbpx

Presentació del llibre “Pells en suspensió” de Jordi Mitjà

1 de Juliol de 2016

Jordi MitjàEl proper dijous 7 de juliol a les 19h al Bòlit_StNicolau de Girona tindrà lloc la presentació del llibre d’artista Pells en Suspensió de Jordi Mitjà en format de diàleg entre l’artista, el crític d’art Eudald Camps i l’editor i poeta Roger Costa Pau.

“Pells en suspensió” neix d’un projecte amb el mateix nom finançat per les beques Kreas de l’Ajuntament de Girona a partir d’una investigació realitzada per Jordi Mitjà a l’INSPAI entorn les imatges analògiques, els suports i la seva desaparició. Aquest projecte germinal va ser el detonant del llibre que finalment ha vist la llum ara en una edició absolutament ampliada amb treballs que expliquen la trajectòria que l’artista ha dut a terme aquests darrers anys i amb alguna llicència poètica o deriva cap a obres molt primerenques.

Un treball derivat d’aquest projecte va ser presentat al RODALIES 4, i la col·laboració amb publicació del llibre es va acordar entre Transversal i l’ajuntament de Girona com a part de la circulació dels projectes Rodalies més enllà de les primeres ciutats productores. En comptes de fer circular una exposició, la participació de Transversal es va materialitzar en el suport a l’edició d’aquest llibre que ara ha vist la llum.

Go top