fbpx

Noves Escenes i circ, aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú

9 d'Abril de 2019

 

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acollirà dues propostes vinculades a projectes emblemàtics de la Xarxa Transversal al llarg d’aquest cap de setmana.

Foto Conferenciant per webPer una banda, el dissabte 13 a les 19:00 h en David Espinosa oferirà al públic ‎vilanoví la seva particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries, la Conferència Espectacular. Una manera amena i interessant de conèixer la història de teatre no convencional a Catalunya i a la resta d’Europa a través del punt de vista i les vivències de l’artista en primera persona.

La Conferència s’ha pogut veure des del passat mes de gener a les altres 9 ciutats de la Xarxa. La funció a Vilanova serà la darrera parada de la gira d’aquest espectacle, producció pròpia de Transversal, que en els propers mesos continuarà el seu recorregut i es podrà veure, per exemple, en el marc del festival Grec de Barcelona.

 

 

phpThumb_generated_thumbnailI l’endemà, el 14 d’abril a les 18:00 h serà el torn d’Envà una proposta de la companyia de circ contemporani Amer i Àfrica, que explora les noves possibilitats en la cerca de la fragilitat del moviment i les formes. Un espectacle per a tota la família.

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top