fbpx

Les T de Teatre, a Vilanova aquest divendres amb E.V.A.

8 de Gener de 2018

Aquest divendres 12 de gener, a partir de les 21h, les T de Teatre arriben al Teatre Principal  de Vilanova i la Geltrú a presentar la seva darrera proposta, amb totes les entrades ja exhaurides.

Es tracta d’E.V.A. és una comèdia dramàtica per reflexionar sobre el dolor dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per T de Teatre i que la companyia ha pujat als escenaris en motiu del seu vint-i-cinquè aniversari.

promo EVAAmb l’acrònim E.V.A. es coneix l’escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat. I E.V.A. és, també, el títol d’una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Go top