fbpx

Les Pedra ocuparan dissabte la plaça Pou Rodó de Girona

12 d'Abril de 2018

Treball previ de les Pedra. Fotografia de Dorothee Elfring

Treball previ de les Pedra. Fotografia de Dorothee Elfring

El duet artístic Pedra realitzarà una instal·lació artística a Girona (Plaça Pou Rodó) . Es tracta d’una intal·lació lúdica i contemplativa, de l’univers dels mòbils cinètics, inspirada en l’evolució de l’ús de la paraula bòlit, fent referència al nom del centre d’art contemporani de la ciutat de Girona que acull la intervenció. Les diferents peces que composen la instal·lació conjuguen les arts tèxtils, el moviment i la música i generaran una interacció amb el públic.

Aquesta peça forma part del projecte Womart, que pretén reivindicar necessitat de reconèixer i visibilitzar el talent femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en totes les disciplines artístiques visuals. Amb aquest objectiu, durant l’abril del 2018 deu artistes diferents han realitzat intervencions artístiques a les 10 ciutats que formen part de la Xarxa Transversal.
Womart és una iniciativa de la plataforma d’art urbà Rebobinart, produïda per Transversal.

Més sobre les artistes…

PEDRA és una companyia de direcció d’art i vestuari, creada per Marina Pujadas i So a unino l’any 2015. Exploren els llenguatges de l’art a través de les posades en escenes, creant universos visuals i conceptuals carregats de força estètica.
Marina ujadas (1983, Barcelona), estudia Audiovisuals i Disseny d’Indumentària. Entre el 2009 i el 2014 transita per tallers de París i Barcelona, combinant moda, ballet, teatre, dansa i cinema. El seu desafiament creatiu és trobar l’equilibri entre la geometria, l’estructura i la matèria orgànica.
Sofía Zunino (1983, Buenos Aires) es forma simultàniament en Vestuari Escènic i Disseny d’Indumentària, estudis que finalitza a Barcelona. Del 2009 al 2015 treballa entre dansa, teatre i disseny i obre les portes del seu taller a propostes escèniques. El color, els teixits i la composició visual són el seu objecte d’estudi i el seu llenguatge d’expressió.
La Sofía i la Marina es retroben el 2015 per fer el videoclip de Joan Miquel Oliver i naturalment neix PEDRA.

Womart-Cartell-Especific-Girona-03 amb DL

Go top