fbpx

La Tempesta, el nou projecte de Parking Shakespeare, compta amb la col•laboració de la Xarxa Transversal

5 de Desembre de 2019

 

 

La nova proposta de la companyia és una peça per ser representada en sala, als teatres, i no a l’aire lliure com és habitual en aquesta companyia. És a més l’espectacle cloenda de la celebració dels 10 anys del naixement de la companyia. Pàrking Shakespeare va començar la celebració del desè aniversari amb dos espectacles al darrer l’estiu, la comèdia L’amansiment de la Furia, i la tragèdia Tutis Andrònic. Amb La Tempesta retrobem tots els actors de la companyia  de nou en escena, com a final de festa.

Aquest nou projecte compta amb la direcció de Marc Rosich, que ha concebut un nou muntatge per la que fou la darrera obra de Shakespeare, amb la música d’en Marc Sambola, composada especialment per aquest espectacle, i a més, amb una cantant lírica en directe.

El text compagina densitat filosòfica i dramàtica amb els elements de comèdia vibrant. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies, sobre quina societat bastiríem en el cas que se’ns donés una segona oportunitat en una illa verge.

Transversal ha volgut col·laborar amb aquesta producció establint una gira per les ciutats membres de la Xarxa. L’espectacle s’estrenarà el 25 d’abril a les 21h al Teatre Principal de  Vilanova i la Geltrú, i l’endemà mateix es podrà veure a les 18h al Teatre Kursaal de Manresa (amb les entrades ja a la venda, si voleu, les podeu comprar clicant AQUÍ). El mes de maig es representarà a Mataró i Olot, i durant la temporada de tardor a Figueres, Tortosa i Reus.  

A causa de la COVID, les dates d’aquesta gira s’han vist modificades, tota la informació aquí

Go top