fbpx

La tardor Mouawad arriba a Olot

14 de Novembre de 2017

Mouawad OlotLa companyia catalana La Perla 29 continua fent girar les seves propostes de textos de l’autor libanès per les ciutats catalanes.

Aquesta setmana és el torn d’Olot, on es podrà veure Boscos el divendres 17 de novembre, 21 h, Teatre Principal d’Olot i el monòleg Un obús al cor el dijous 23 de novembre, 21 h, també al Teatre Principal.

A banda, i en preparació per poder veure els espectacles amb més coneixement de causa, els directors de la univers mouawad_olotcompanyia Oriol Broggi i Ferran Utzet, faran “5 cèntims de…Univers Mouawad”, en una xerrada gratuïta a la sala La Carbonera aquest dimecres 15 de novembre a  les 20 h.

LES OBRES:

Boscos narra ara les guerres que han assolat Europa al llarg del segle XX. Es tracta d’un text colpidor sobre el mal, explicat a través dels ulls d’una adolescent gòtica enfadada amb el món perquè se li ha mort la mare. Un espectacle ideal pels amants de la història i les emocions fortes.

Un obús al cor, Enrest Villegas interpreta un monòleg corprenedor d’alt voltatge emocional. La trucada que rep el protagonista i que fa que hagi d’anar corrents a l’hospital on està agonitzant la seva mare provocarà que li passi tota la vida per davant i mantindrà els espectadors en constant tensió mentre es parla de guerra, exili, tristesa i molt de dolor.

Més informació al web Olot Cultura

Go top