fbpx

La iurta de Los Galindos fa parada a Vilanova i la Geltrú

28 de Març de 2018

La iurta de la Cia Los Galindos va fer parada a la Plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú els dies 16 i 17 de desembre, amb funcions a les 18h i les 21h (dia 16) i a les 12h i 18h (dia 17).

 

 

Udul Galindos 2El Teatre Principal de la capital del Garraf forma part del projecte de cooperació transfronterer França-Espanya, De Mar a Mar Pyrénées de Cirque, que pretén millorar l’orientació, la formació, l’acompanyament dels artistes de circ, i en particular els artistes emergents, creant enllaços solidaris amb el conjunt de la professió, als dos costats dels Pirineus i és en aquest marc que arriba a la ciutat l’última creació de Los Galindos, Udul. La companyia, Premi Nacional de Cultura 2016, presenta un espectacle que es desenvolupa a l’interior d’una iurta, una carpa de 9 metres. Un espectacle de circ visceral on l’objectiu dels personatges que hi surten, per sobre de tot, és seguir existint. “Crit llarg de veritats incontrolables.

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top