fbpx

FEU-VOS VOLUNTARIS DE L’A CEL OBERT!!!

12 de Setembre de 2019

b_voluntaris_per webFins el dia 15 de setembre de 2019, podreu registrar-vos com a voluntaris i convidar els vostres companys, amics
i familiars a fer-ho.
Només cal que us descarregueu el formulari del voluntari
www.acelobertfestival.cat/voluntaris,
l’empleneu amb les vostres dades i l’envieu a l’adreça info@acelobertfestival.cat amb la  paraula VOLUNTARIAT com a assumpte.

EL FESTIVAL

Del 4 al 6 d’octubre de 2019 la ciutat de Tortosa acollirà de nou el Festival d’Intervencions Efímeres A Cel Obert,
on els patis d’alt valor patrimonial del nucli antic es convertiran en escenaris de diferents instal·lacions artístiques.
Els objectius principals del festival són promoure la creació, reivindicar el patrimoni arquitectònic del municipi i apropar l’art efímer a tots els públics. Cada intervenció està creada per diferents equips d’artistes, arquitectes o dissenyadors que busquen establir un diàleg entre l’arquitectura més clàssica i les obres d’art més contemporànies.

VOLUNTARIAT
Ser voluntari d’A Cel Obert suposa donar suport a una iniciativa que reforça la proposta cultural i turística del
territori obrint les portes dels seus patis a la ciutadania.

Des de Transversal ens volem sumar a la crica que fan des d’A Cel Obert , convidant a tothom a col·laborar com a voluntaris del festival!
Només cal que us apassioni aquest projecte i tingueu ganes de donar a conèixer les intervencions efímeres d’aquesta
edició del festival, així com l’arquitectura i el patrimoni històric de la ciutat. Es poden tenir coneixements previs o no, ser professional o estudiant, arquitecte, periodista, historiador… Ser major de 16 anys i la il·lusió són els únics requisits!

MÉS INFORMACIÓ

Per conèixer tots els rols que es poden desenvolupar com a voluntari, i per a tenir el formulari, podeu descarregar-vos el pdf informatiu en aquest ENLLAÇ

 

Go top