fbpx

Estrena La Virgueria

20 de Desembre de 2019

Avui s’estrena  Com Menja un Caníbal, de la companyia la Virgueria.  A partir del gener ja es podrà veure a les ciutats de la Xarxa.

Aquesta proposta suposa per La Virgueria el seu projecte més ambiciós, des de la creació de la companyia el 2009: amb la presència de deu artistes sobre l’escenari.

Com Menja un Caníbal ens explica la història de la Dora, que és també la

la història d’aquells a qui el sistema deixa de banda per no ser productius dins les regles del capitalisme. Un mirall entre l’abans i l’ara que, a través de la poesia visual, el circ, la paraula i el moviment, ens farà pensar sobre el que ens defineix com a espècie, sobre el que ens fa humans, sobre la solidaritat i la seva distància de la beneficència o la caritat.

Aquesta peça s’estrena a Barcelona aquest divendres 20 de desembre a les a l’espai singular Lleieltat Santsenca, amb totes les localitats exhaurides.

Però si teniu ganes de veure’l teniu una bona oportunitat ben aviat: el divendres 31 de gener es representarà al Teatre Principal d’Olot, a les 21h. Podeu consultar els detalls i comprar les vostres entrades en aquest enllaç .

Al llarg del 2020, aquesta proposta es podrà veure en molts altres teatres de la Xarxa, en una col·laboració de Transversal amb La Virgueria per la difusió d’aquest espectacle.

Go top