fbpx

Els programadors de Transversal es reuneixen amb la Central del Circ

5 de Juliol de 2022

Aquest dilluns, 4 de juliol, s’ha organitzat una trobada dels programadors de Transversal amb la persona responsable dels temes de mediació de la Central del Circ, una entitat que a banda d’acollir companyies i de possibilitar que hi hagi un retorn a la població té una línia de treball que aborda àmpliament aquest àmbit.

La mediació és un tema de gran interès per a les ciutats que formen part de Transversal, i per això el volen desenvolupar en els seus projectes diversos, però conscients que en ocasions no disposen de prou eines i de recursos per fer-ho possible s’ha dut a terme aquesta reunió per conèixer l’experiència de la Central del Circ i així poder recollir idees i formular dubtes i preguntes.

Tot el que s’ha abordat en relació amb la mediació serà útil de cara al proper projecte europeu de circ —la nova candidatura POTECFA—, ja que hi ha la intenció que aquesta línia estigui molt reforçada. De fet, amb Travesía ja s’ha traçat força aquest camí a través de tallers de mediació de diverses companyies de circ a col·lectius locals. Així mateix, des de Transversal es continuarà implementant, durant aquest 2022, la mediació en els temes d’elaboració pròpia i se seguiran fent més tallers de circ a les ciutats.

Go top