fbpx

El llibre-disc Tempesta Esvaïda es presenta a Girona

8 de Novembre de 2016

Aquest dimarts 8 de novembre a les 8 del vespre es presentarà a la Casa de Cultura de Girona el llibre-disc Tempesta Esvaïda.

La tornada als escenaris d’aquesta comèdia lírica amb música original de Joaquim Serra, ha permès l’edició d’un llibre- disc amb el text original de Carme Montoriol, revisat per l’estudiosa Anna Maria Velaz, així com l’enregistrament discogràfic íntegre de l’obra a càrrec de destacats artistes de l’escena musical del nostre país.

El llibre – disc Tempesta esvaïda es presentarà a Girona quan s’escauen justament 80 anys de la seva estrena: serà aquest dimarts, 8 de novembre, a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital, 6) en el marc d’un acte que comptarà amb l’assistència del vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig; l’editor i productor musical de la gravació, Martí Ferrer i la curadora del llibret de Tempesta esvaïda, Anna Maria Veaz i Sicart.

Per cloure la presentació, el baríton gironí Xavier Mendoza (en el rol de Guillem) i la mezzosoprano Anna Alàs i Jové (que és Clara en aquesta producció) interpretaran en directe dues àries del disc, acompanyats pel pianista Miquel Villalba. S’escau que tant Mendoza com Alàs han format part del cast artístic d’aquesta recuperació que ha dirigit Diego Martin-Etxebarria.

El projecte, impulsat per l’Associació ADEP.CAT i l’editorial FICTA, compta amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Go top