fbpx

El circ de De Mar a Mar, present a Les Santes de Mataró

20 de Juliol de 2018

Del 19 al 29 de juliol Mataró està de Festa Major, amb un munt d’actes per celebrar Les Santes.

Dins de tota aquesta activitat, hi podem trobar dues propostes de circ, incloses al projecte De Mar a Mar, amb el qual Transversal ha donat suport a l’arribada d’espectacles de circ a les seves ciutats membres.

La primera és Koselig,  de la Companyia Capicua. Es tracta d’una proposta de circ, teatre i molt d’humor, on cinc personatges arribaran en un carruatge molt especial i mostraran com viuen el seu dia dia entre equilibris i emocions.

Es podrà veure el dimecres 25 de juliol a les 21 h a l’Espai Familiar del Nou Parc Central.

Los Muchachos OlotEn aquest mateix espai, però uns dies més tard (el divendres 27 de juliol) s’hi podrà veure 78 Tours, de la companyia francesa Los Muchachos. Es tracta d’una oportunitat única per veure una “roda de la mort”, un aparell espectacular del circ tradicional. En aquesta proposta,  un músic i dos acròbates, faran girar la roda fins a 78 vegades, establint un paral·lelisme entre l’espectacle i la vida, plena de màgia i emocions. Es podrà veure el divendres a les 18 i 20.30 h

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top