fbpx

Dos espectacles de De Mar a Mar al Festivalet de Circ de Manresa

25 d'Agost de 2018

festival circ ManresaDes del 31 d’agost i fins al 2 de setembre, la capital del Bages s’omplirà de propostes de circ per a tots els públics, amb la celebració del Festivalet de Circ de ManresaEntre els espectacles programats, hi ha dues propostes de De Mar a Mar:

 

Los Muchachos, actuaran amb els seus “78 Tours” a la Plaça Europa el dissabte 1 de setembre a les 18.30 h i el diumenge 2 de setembre a les 17 h.

La roda de la mort és un objecte mític i estrany del circ tradicional per la seva grandària i el seu moviment circular, i està carregada de molts símbols. Es tracta d’explorar, amb el públic, aquesta dimensió totèmica. A través d’un ritual col·lectiu sense principi ni fi, tres homes exploren el significat de la vida i conviden a qüestionar-ho amb ells.

 

Per la seva banda, la companyia PSIRC portarà el seu espectacle “El teu nom és HOR” a la Sala gran Teatre Kursaal el dissabte dia 1 a les 21 h.

PSIRC_790x490“El meu nom és Hor”, a través de la mirada espectacular del circ i l’humor àcid, mostra una arqueologia de les relacions humanes i es manifesta en escena com un inventari de gestos i accions plenes de bellesa que van ser abandonades a la intempèrie dels temps.

 

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

 

 

Go top