fbpx

Crònica il·lustrada seminari De Mar a Mar

5 de Juny de 2019

DeMarAmar_01_portadaJa tenim aquí la crònica il·lustrada del seminari final del projecte POCTEFA de cooperació transfronterera De Mar a Mar- Pirineus de circ, un recull en dibuixos dels tallers i de la taula rodona que van tenir lloc en el marc de la Fira Trapezi 2019.

A l’inici de projecte vam reunir a professionals de l’àmbit del circ durant la Fira de Teatre i Dansa d’Osca, el 26 i 27 de setembre de 2016, en el que seria el primer seminari i el tret de sortida del projecte. Enguany, el segon i últim seminari del projecte ha format part de les activitats de l’àrea professional de la Fira Trapezi, els dies 9 i 10 de maig de 2019.

Durant aquest darrer seminari, el conjunt dels socis del projecte juntament amb La Grainerie, soci líder del projecte, vam convocar pel dijous 9 de maig a la tarda un Comitè de Pilotatge. Aquest va tenir l’objectiu de  reunir les instàncies dirigents dels socis així com els representants de les institucions cofinançadores del projecte. Durant el comitè vam presentar els eixos estratègics del projecte i les seves línees operatives així com el conjunt d’accions implementades i els resultats.

Divendres 10 al matí vam donar pas a tot un seguit d’activitats obertes al públic: un warm up per “sentir el risc” a mans de l’artista circense Alba Saraute, diversos tallers entorn als àmbits de treball del projecte (recerca i creació, acompanyament, difusió i diàleg interprofessional) i una taula rodona dedicada a la cooperació internacional, on a partir de les experiències de De Mar a Mar – Pirineus de circ i de Fira Trapezi, vam explorar juntament amb diversos convidats internacionals els valors de la cooperació.

Aquestes activitats obertes al públic van ser objecte d’una fantàstica crònica il·lustrada a càrrec de l’artista Pedro Strukelj, la voleu veure? Cliqueu en aquest enllaç: Crònica il·lustrada seminari final De Mar a Mar

Si us la voleu descarregar (en baixa resolució), ho podeu fer aquí: Crònica il·lustrada DMAM

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top